Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro Algirdo Kumžos „Kuksando. Nuo Korėjos kalnų“ knygos pristatymas

Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro Algirdo Kumžos „Kuksando. Nuo Korėjos kalnų“ knygos pristatymas

Spalio 16 d., trečiadienį, 15 val. Seimo skaitykloje (III r.) Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataras Algirdas Kumža pristato savo knygą „Kuksando. Nuo Korėjos kalnų“. Joje autorius dalijasi savo žiniomis ir pasakoja neįtikėtinas sėkmės istorijas. Viena jų apie moterį, dešimt metų prikaustytą prie neįgaliojo vežimėlio, bet pradėjusią praktikuoti kuksando ir po pusmečio atsistojusią ir pradėjusią mokytis vaikščioti. Šių istorijų pagrindu, jis kviečia užsukti į korėjietiškos medicinos sasang kliniką ir išgirsti daug vertingų patarimų. Juos išsako ir Korėjos gydytojai, garsūs mokslininkai, kuksando meistrai ir dzeno vienuoliai.

Dažnai kyla klausimas, o kaip paaiškinti – kas tas kuksando? Tai prieš dešimt tūkstančių metų Korėjoje sukurta darni sveikatos ir žmogaus tobulinimo sistema, jungianti fizinius pratimus, kvėpavimo meditaciją ir akupresūrą. Algirdas Kumža sako, kad kuksando – tai išmintingas ir malonus mokymas. Knyga yra tarytum intriguojantis postmodernistinis romanas, kuriame nėra nieko išgalvoto.

Knygos dailininkė – tarptautinių konkursų laureatė Sigutė Chlebinskaitė.

Renginyje dalyvaus kuksando meistrė ir Korėjos medicinos sasang specialistė Toma Pagojutė-Kumžienė, psichologė Eglė Aukškalnienė.

Jeigu kankina stresas, nerimas ir nuovargis – užsukite į knygos „Kuksando. Nuo Korėjos kalnų“ pristatymą Seimo skaitykloje – išgirsite, ką siūlo Korėjos gydytojai ir kuksando meistrai. Laukia ne tik pasakojimai, bet ir praktiški patarimai.

Apie autorių:

Algirdas Kumža jau dvidešimt metų užsiima Korėjos sveikatos praktika kuksando. Per tuos metus jis daugelį kartų lankėsi P. Korėjoje ir ten išlaikė tarptautinio kuksando mokytojo egzaminą. Per daugybę metų, nuolatos bendraudamas su vienu iškiliausių kuksando meistrų Jin Moku, A. Kumža įgijo daug unikalių žinių, kurios padeda įveikti stresą, nerimą, nuovargį ir nemigą.

Lrs.lt inform.

Atsakyti

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus rodomas.

Naujienos iš interneto