Vytaras Radzevičius

Pagrindinis puslapis Vytaras Radzevičius
Pagiriamasis žodis grybams: V. Radzevičius kviečia išmėginti rudenišką sriubą
Įrašas

Pagiriamasis žodis grybams: V. Radzevičius kviečia išmėginti rudenišką sriubą

Nors labiau vasarai būdingos, bet ir rudenį vis dar sutinkamos voveraitės jau seniai yra tapusios neatsiejama lietuviškos virtuvės dalimi. Tiek prie mėsos, tiek ir prie šviežiai virtų bulvių, šie grybai yra mėgstami daugelio. Pats grybauti mėgstantis žinomas kulinaras ir keliautojas Vytaras Radzevičius ne tik atskleidžia, kodėl voveraitės – tokios populiarios, bet ir dalinasi išskirtiniu savo...

Merkinė tapo istorijos, sportiškų upių pramogų, kulinarijos ir žygių Lietuvos perlu
Įrašas

Merkinė tapo istorijos, sportiškų upių pramogų, kulinarijos ir žygių Lietuvos perlu

A. Paltarokas su LK generolo A. Ramanausko kovinio rengimo centro kariais prie pirmosios A. Ramanausko- Vanago vadavietės ties Lankininkų kaimu Nepaprastos auros miestelis – taip sakoma apie vieną įstabiausių Lietuvos vietų – Merkinę. Šį kraštą dėl jame rengiamų festivalių, žygių, edukacijų, degustacijų ir daugybės kitų turiningų pramogų jau pamilo daugybė tautiečių. Kol ekspertai prognozuoja Merkinei pažinimo ir...

Šešios priežastys kodėl verta aplankyti Dzūkijos perlą Merkinę
Įrašas

Šešios priežastys kodėl verta aplankyti Dzūkijos perlą Merkinę

A. Ramanausko – Vanago portretas, nupieštas ukrainiečių kariškio Visada smagu išsirengti į kelionę, iš kurios grįžtame pakylėti: daugiau sužinoję, praturtėję emociškai ir pailsėję. Merkinė, neabejotinai, yra viena iš tokių turiningų krypčių, – rašoma pranešime spaudai. Kodėl verta aplankyti šį Dzūkijos perlu vadinamą miestelį pasakoja Merkinės kraštotyros muziejaus direktorius Mindaugas Černiauskas, Lietuvos partizanų vado Adolfo Ramanausko-Vanago...

V. Radzevičius dalijasi šventiniu uošvės virtinių su baravykais receptu: „Kūčių be jų neįsivaizduoju“
Įrašas

V. Radzevičius dalijasi šventiniu uošvės virtinių su baravykais receptu: „Kūčių be jų neįsivaizduoju“

Vytaras Radzevičius. Žygimantas Gedvila/BNS foto www.voruta.lt Didžiosios žiemos šventės – tai susitikimų su artimaisiais metas, kai prisimenamos šeimos tradicijos, o iš namų virtuvės sklinda gardžių patiekalų kvapai. Kone kiekviena lietuvių šeima turi savo iš kartos į kartą paveldimus Kūčių patiekalų receptus. Ne išimtis ir keliautojo bei žurnalisto Vytaro Radzevičiaus šeima, šventėms visada gaminanti uošvės virtinius su...